image about Camie Bonger

Camie Bonger

Gysèle was zakelijk leider en productieleider voor de voorstelling Het WelWaarLand van actrice en theatermaakster Camie Bonger. In de zomer van 2015 was Camie's kindervoorstelling Het WelWaarLand te zien op de kinderparade.

Camie begon op haar achttiende bij Rotterdams Lef (nu theatergroep Siberia). Sindsdien heeft ze bij diverse theatergroepen gespeeld waaronder Dox, Urban Myth, Hulde, Studio 5 en het Speeltheater Holland. Naast acteren en het schrijven van haar eigen voorstellingen presenteert zij en geeft workshops.

Camie is een veelzijdig theatermaakster met een unieke invalshoek. Ze speelt met een onbegrensde overgave waarmee ze haar publiek vaak in het hart weet te raken. Voor Camie draait het om hartstocht, waarachtigheid en passie. Zij houdt haar publiek graag een spiegel voor. Opdrachtgevers staan vaak versteld van de humoristische wijze waarop zij actuele en confronterende onderwerpen vertolkt en bespreekbaar maakt. Door haar improvisatie talent kan ze makkelijk inspelen op situaties. Camie laat de absurde kanten van het alledaagse zien en slepen het publiek mee in haar rijke fantasiewereld.

Camie zet graag de hartjes op de i. Alleen vindt ze het niet meer zo leuk in het land waar ze nu woont, er zijn zoveel AlsOf boze mensen. Zij gaat op zoek naar een andere plek op aarde, een heel ander land. Helpen jullie mee zoeken? Camie vraagt aan alle dappere kinderen en grote mensenkinderen op de Parade om samen met haar deze reis te paard te maken. Kom haar helpen!

www.camiebonger.nl

 
Camie & Gysele samen met vormgeefster Tessa Hendriks | voorstelling WelWaarLand 2015